UPRIS – Udruga za prirodoslovna istraživanja

Uvodimo sustav upravljanja kvalitetom “OK2015”

Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, u sklopu Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva kojeg provodi Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva,  izradila je novi Sustav upravljanja kvalitetom za organizacije civilnog društva u Hrvatskoj “OK 2015”.

U priručniku je objašnjeno što je sustav upravljanja kvalitetom i koja su njegova načela, kako se “OK 2015” primjenjuje u organizaciji, kako teče proces samoprocjene, koja su područja kvalitete (temeljna i potpodručja) te je dan opis dokaza i daljnjih koraka u razvoju sustava i podrške organizacijama koje ga primjenjuju.

Priručnik je podijeljen u četiri dijela: Strategija upravljanja organizacijom, Resursi (ljudski, financijski i materijalni), Komunikacija i odnosi u okruženju i Rezultati.

UPRIS se odlučio na implementaciju i primjenu ovog sustava kvalitete te ćemo kroz pisane standarde i kriterije dokazati da smo predani kvaliteti kao i da težimo kontinuiranom poboljšanju i nadograđivanju.

error: Content is protected !!