UPRIS – Udruga za prirodoslovna istraživanja

“Škola mladih zadarskih geologa 2018.”

ACI d.d. je objavio Odluku “Javnog natječaja za financiranje projekata neprofitnih organizacija iz donacija ACI d.d. u 2017. godini – drugo polugodište”. Među odabranim projektima se našla i UPRIS-ova “Škola mladih zadarskih geologa 2018.” Projekt je zamišljen kao nastavak uspješno provedenih škola u Rijeci 2014. i 2015., Dubrovniku 2016.  i 2017. te Varaždinu 2017. godine.

UPRIS će na navedenom projektu surađivati s projektnim partnerom Osnovnom školom Bartula Kašića iz Zadra i tamošnjim nastavnikom geografije Dinkom Marinom te s trima zadarskim osnovnim školama. Dinko je dugogodišnji aktivan član UPRIS-a i bit će voditelj svih radionica. Projektom je predviđeno uključivanje po jednog učenika iz tri osnovne škole koji bi istu i predstavljao. Sve radionice će se održavati u prostorima partnerske škole. Po završetku radionica provest će se natjecanje koje će odlučiti školu koja će osvojiti naše nastavno sredstvo “Geološku zbirku u školi”.

Zahvaljujemo se ACI-u na ukazanom povjerenju te se veselimo projektu koji će započeti krajem ožujka, a završiti krajem travnja 2018. godine.

error: Content is protected !!