UPRIS – Udruga za prirodoslovna istraživanja

Škola mladih riječkih geologa 2015.

UPRIS je prijavio nastavak prošlogodišnjeg projekta “Škola mladih riječkih geologa 2015.” na javni poziv Zaklade “Hrvatska za djecu” Ministarstva socijalne politike i mladih.

Ugovorena je suradnja između UPRIS-a, Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke i Medicinske škole u Rijeci.

Ukoliko isti bude odobren za financiranje, UPRIS će izraditi “Prijenosne geološke zbirke” za škole čiji učenici osvoje prvo, drugo i treće mjesto na natjecanju koje će uslijediti nakon završetka škole. Također, uloga članova Udruge je održavanje predavanja i radionica te cjelokupno vođenje projekta.

Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke će organizirati stručni aktiv ravnatelja osnovnih škola kojima je Grad Rijeka osnivač (23 škole), surađivati s UPRIS-om i Medicinskom školom u Rijeci tijekom trajanja projekta, informirati javnost te organizirati svečanu dodjelu zahvalnica, priznanja, diploma i nagrada u svojim prostorima.

Medicinska škola u Rijeci će ustupiti na korištenje “Prijenosnu geološku zbirku”, osigurati učionicu opremljenu LCD projektorom i računalom te fotografirati.

Odluku o eventualnom financiranju projekta očekujemo tijekom studenoga.

 

 

 

error: Content is protected !!